• DIY

  We added more than 80 items to the standard page design. You can form the page yourself by placing any information you want – graphs, tables, buttons, slides, animated content, maps and so on.

 • Clean & Valid code

  Perfect HTML5 & CSS3. Valid code, latest technologies, always up-to-date. Compatible with the latest desktop and mobile browsers down to IE8. Works perfectly wherever you need and wherever you want.

  Read more
 • Four homepages

  We have developed four different homepages for you to choose the most convenient one. Make your choice based on your own taste and sense of style, use extra elements and Twitter Bootstrap to build any page you want.

  Read more
 • Save money

  on additional plugin!

  Create a responsive or fullwidth slider with must-see-effects. Plugin features tons of unique transition effects, an image preloader, video embedding, autoplay and lots of easy to set options to create your own effects.

  Read more

LKV - GRAPHIC, INTERIOR, PRINTING & ADVERTISING

Là Công ty thiết kế và xây dựng với kinh nghiệm nhiều năm, chúng tôi là nhà thiết kế chuyên nghiệp trong lĩnh vực xây dựng, trang trí nội thất và ngoại thất, thiết kế đồ họa, in ấn, quảng cáo với dịch vụ chất lượng cao.

Sự hài hòa giữa tư duy cộng với ý tưởng “thiết kế” và mong muốn của khách hàng đóng vai trò quan trọng trong việc đưa ra một dự án diễn ra trôi chảy và thành công từ giai đoạn thiết kế đến giai đoạn thi công hoàn thiện. Bên cạnh đó, việc xây dựng quản lý tiêu chuẩn chất lượng được xác định trước và có tổ chức. Hãy đến với chúng tôi và cảm nhận chất lượng dịch vụ của chúng tôi. Để chứng minh cho những hành động của chúng tôi, xin vui lòng tham khảo danh mục dự án của chúng tôi để biết thêm thông tin về những gì chúng tôi đã làm. Chúng tôi chắc chắn sẽ không làm bạn thất vọng!

Read more
THIẾT KẾ - PHỐI CẢNH CÔNG TRÌNH
IN ẤN
THIẾT KẾ - THI CÔNG NỘI THẤT
QUẢNG CÁO